JRB website - hypotheken


Hypotheken

De meeste mensen hebben drie weken de tijd om hun hypotheek rond te maken. Ze zijn toch –of ze nu al lang rondkeken of niet- plotsklaps verliefd geworden op hét huis van hun dromen. En als dat droomhuis eenmaal in zicht is, gaat alles snel. Gemiddeld genomen duurt het voorbehoud financiering drie weken.

Drie weken waarin van alles moet gebeuren. Uw auto, nieuwe televisie of toekomstige keuken krijgt nog meer gelegenheid om in rust en helderheid afgewogen te worden. Terwijl u aan uw hypotheek meestal een leven lang vast zit.

Reden genoeg om –al draait de wereld juist nu op zijn snelst- héél goed na te denken. Even stil te staan. Reden genoeg om bij de juiste adviseur aan tafel te schuiven. Uw aandacht en energie goed te richten.

Wat u nodig heeft is geen snelle rekenmodule die u gouden bergen beloofd. Een berekening die los staat van uw specifieke situatie en geen inzicht geeft in uw maandlasten.
Wat u wel nodig heeft is een vertrouwde partij die voor u op een rij zet welke mogelijkheden er zijn. Uiteenzet welke vragen beantwoord dienen te worden en niet onbelangrijk: wie er met de aantrekkelijkste antwoorden komt. Antwoorden op vragen die u misschien pas jaren later zult krijgen, maar waar toch vandaag al aan gedacht moet worden.

JRB financieel adviesbureau is die gesprekspartner met visie. Onafhankelijk, precies en met oog voor uw persoonlijke financiële en emotionele situatie. Als geen ander snapt JRB dat u in een mum van tijd een levensgrote beslissing moet maken.

We zijn dan ook blij dat u overweegt met ons dat gesprek aan te gaan. Zodat wij al ónze kennis en kunde kunnen aanwenden om úw optimale hypotheek te vinden.tel: +31 (0) 20 - 441 75 75 e-mail: info@jrb.nl | disclaimer/voorwaarden | privacy statement