Verzekeren

In Nederland bestaan vrijwel overal verzekeringen voor. Een kleine greep:

  • Aansprakelijkheid
  • Auto
  • Rechtsbijstand
  • Ziektekosten
  • Inboedel

JRB heeft de kennis en kunde in huis om u, op basis van uw persoonlijke situatie, goed te verzekeren tegen onvoorziene omstandigheden. Onze financiële adviseurs gaan met u het gesprek aan op basis van uw verzekeringsvraagstukken en zorgen , om u vervolgens met een zeker en veilig gevoel uw weg te laten vervolgen. Hierin speelt risicobeheer uiteraard een belangrijke rol.

Risicobeheer

Het doel van risicobeheer is niet om na te gaan welke polissen er allemaal mogelijk zijn. Het doel is om uw risico’s in kaart te brengen: zakelijk en/of particulier. JRB gaat vervolgens samen met u na of en op welke manier die risico's afgedekt zouden moeten worden. 

Nadat we gezamenlijk de risico's in kaart hebben gebracht, kijkt JRB vervolgens wat de mogelijkheden in de markt zijn. Welk soort polis is noodzakelijk en welke verzekeraar levert deze? Hierna worden de verschillende oplossingen met elkaar vergeleken: op voorwaarden en zeker ook op prijs. Uiteindelijk brengt JRB na zorgvuldig afwegen het advies aan u uit.

Indien u ons advies opvolgt regelen wij de voorgestelde oplossingen. We vragen, in nauw overleg met u, de polissen aan waar dat gewenst is of wijzigen de bestaande polissen waar dan nodig is.  Ook controleren we uiteraard of de polissen zoals de verzekeraars die aanleveren correct zijn. Ook wanneer daarna uw omstandigheden wijzigen zullen wij, steeds na uitgebreid overleg met u, uw polissen up-to-date houden. Daarbij is het vanzelfsprekend wel van groot belang, dat u ons van die gewijzigde omstandigheden op de hoogte stelt. Want alleen met voldoende informatie van uw kant kunnen wij u helpen uw risico's inzichtelijk en beheersbaar te houden. 

Schade

Ook met schade staan wij achter en naast u. Enkele van de stappen die wij voor u nemen

  • In kaart brengen van de schadeomvang
  • Eventuele gevolgschade
  • Het benoemen van experts 
  • Contact met de betrokken verzekeraars of tegenpartijen. 

Graag tot uw dienst.

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Neem contact met ons op!

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie